Umyvadlové výpusti

Klik Klak, Click Clack a moderní trendy

Umyvadlové výpusti jsou nepostradatelným prvkem každé koupelny, a přesto se mnohdy podceňuje jejich význam. V dnešní době existuje široká škála výpustních mechanismů, které nabízejí různé funkce a vlastnosti. Mezi ty nejmodernější a nejpopulárnější patří Click Clack, často známé také jako Klik Klak. Pojďme se podívat blíže na tyto inovativní prvky a zjistit, co je dělá tak speciálními.

Funkce a vlastnosti

Umyvadlová výpust, známá jako Click Clack, funguje jako moderní alternativa k tradičním výpustním mechanismům. Jedná se o uzavíratelný systém, který umožňuje otevření a uzavření odtoku vody jednoduchým stiskem. Tato technologie eliminuje potřebu používat klasickou gumovou zátku, což přináší několik výhod.

Uzavíratelná funkce

Jedním z hlavních benefitů Click Clack výpustí je možnost uzavření odtoku vody, což umožňuje zadržet vodu v umyvadle. To je zvláště užitečné v případě, že potřebujete napustit umyvadlo nebo provést nějakou údržbu. Stačí jednoduše stisknout výpust a uzavřít odtok, což uživatelům poskytuje větší kontrolu nad tokem vody.

Rozmanité možnosti

Click Clack výpusti nejsou omezeny jen na jednu konkrétní variantu. Existuje několik možností, které se liší v závislosti na potřebách a preferencích uživatele:

Uzavíratelná s přepadem: Tato varianta umožňuje jak uzavření odtoku vody, tak také přepadání vody do odpadu v případě, že hladina v umyvadle dosáhne určitého limitu. Tato varianta se používá u umyvadel s přepadem. Tzn. že umyvadlo má pod horním okrajem otvor pro odvod vody při přeplnění umyvadla.

Uzavíratelná bez přepadu: Uzavíratelná výpust bez přepadu je typ umyvadlové výpusti, která umožňuje uzavření odtoku vody, ale neposkytuje možnost přepadání vody do odpadu v případě, že hladina v umyvadle dosáhne určité úrovně. Tato varianta je vhodná pro prostředí, kde není žádoucí nebo potřebné, aby voda přepadala do odpadu, například v moderních koupelnách s minimalistickým designem.

 

Neuzavíratelná s přepadem: Tato varianta umožňuje pouze odtok vody do odpadu, ale zároveň má integrovaný přepad pro případ nouze.

Neuzavíratelná bez přepadu: Neuzavíratelná výpust bez přepadu je vhodná pro prostředí, kde není potřeba možnost uzavření odtoku vody.

Výhody Click Clack výpustí:
Jednoduchá manipulace: Ovládání Click Clack výpustí je velmi snadné a intuitivní. Stačí jednoduše stisknout zátku pro otevření a zavření odtoku vody, což je daleko pohodlnější než tradiční zátky s řetízkem.

Moderní design: Click Clack výpusti jsou navrženy s ohledem na moderní estetiku a minimalistický design koupelen. Jejich elegantní a kompaktní provedení dokonale ladí s interiérem.

Větší kontrola: Díky možnosti uzavření odtoku vody uživatelé získávají větší kontrolu nad tokem vody v umyvadle, což je praktické při údržbě nebo napouštění umyvadla.

Click Clack výpusti jsou nejen praktickým a pohodlným řešením pro umyvadla a vany, ale také přinášejí moderní designový prvek do koupelny. Jejich jednoduchá manipulace a možnost uzavření odtoku vody je činí ideální volbou pro každou moderní koupelnu. Pokud hledáte efektivní a stylové řešení pro vaši koupelnu, Click Clack výpusti jsou tou správnou volbou.